ИГРАЙ ГЕЙМ БЛИЦ 2 И СПЕЧЕЛИ ЗЛАТНА ТОПКА ОТ СТОИЧКОВ - ТУК!

Йосиф Панов - Пепелянката, записа най-голямата и важна победа в професионалната си кариера, след като надви французина Саид Месауд в рамките на 12 рунда и спечели с единодушно съдийско решение (116-114, 117-114, 115-113) в основната битка на MAX FIGHT 56.

Пепелянката защити световната титла на Универсалната боксова организация по забележителен начин, боксирайки се на завидно високо темпо срещу корав противник. ММА легендата Конър Макгрегър уважи и двамата бойци със специалния “подобаващ” бонус от 12 000 евро за “най-добрата битка” на галавечерта.

WINBET – завишени коефициенти за топ спортни събития (18+)

"Здравейте на всички българи! Искам да благодаря на Бог, защото е велик. Много труден съперник, респект и уважение към него, показа голяма класа. Чистият удар печели в бокса. Благодаря на моя треньор, защото е най големият – Александър Владимиров. Благодаря и на моя мениджър. MAX FIGHT е най-голямата бойна верига в България", сподели той.

"Благодаря и на всички спонсори. Най-великите тази вечер са публиката. България има световен шампион по бокс и той е от Плевен. Искам да чуя от всички ви „българи юнаци“, допълни Панов. Той има вече 25 професионални победи и заслужи аплодисментите не само на Макгрегър, а и на около 10 хиляди екзалтирани зрители в “Арена София”. Конър Макгрегър пък представи и същия финансов бонус за "нокаут на вечерта", дело на Борислав Велев - Рой в подглавната битка срещу Пабло Мендоса.