ВИЖТЕ СТРАНИЦАТА НИ БУКМЕЙКЪР ТУК!

20-годишен младеж беше застрелян пред дома си, а убиецът е изстрелял седем куршума в тялото му. Младият мъж е бил качен в тежко състояние в линейка, но е починал напът за болницата.

Жертвата е ММА боецът Магомедрасул Мутаев, а кървавият инцидент се е случил в Махачкала през нощта на 31 януари срещу 1 февруари. Полицията вече е започнала издирването на убиеца. Знае се, че той е 18-годишен и живее в близко село. Според предварителните данни става дума за отмъщение, тъй като преди няколко месеца Мутаев и негови приятели унижили тийнейджъра на публично място.

WINBET – завишени коефициенти за топ спортни събития (18+)

Счита се, че това не е първият опит на убиеца да си отмъсти. Преди известно време е имало нов опит за покушение срещу Магомедрасул Мутаев. Тогава произведените изстрели не попаднали в целта.

Мутаев е един от най-изявените ученици на руската ММА легенда Хабиб Нурмагомедов. През 2022 г. той печели сребърен медал на престижно състезание в Русия. До момента той имаше само един мач в професионалните турнири по смесени бойни изкуства. През лятото на 2023 г. на галавечер в Москва Магомедрасул Мутаев победи с лекота Елгун Ясибов (Азербайджан). Следващият му мач трябваше да се проведе на 23 февруари 2024 г. срещу иранеца Кейван Реза Далини.

Изтеглете мобилното ни приложение БЛИЦ СПОРТ ОТТУК!