Мениджърът на Кубрат Пулев -  Кале Зауерланд все още се надява да уреди среща на българина с Антъни Джошуиа за световната титла на IBF. Въпреки, че от щаба на британеца нямат никакво намерени да преговарят в скоро време за подобен мач, Кобрата и хората от неговия щаб все още таят надежди.

"За нас основното нещо е, че Кубрат Пулев е в позиция на претендент. Той ще се бие за световната титла. Въпросът е срещу кого. И ние, и Кубрат предпочитаме да се бием с Антъни Джошуа, отколкото да се бием за вакантния пояс. Опитваме се да стигнем до споразумение, което да задоволява всички страни", заяви Зауерланд пред NOVA.

"Не искаме поясът да бъде отнет от Джоуша. Това не е правилният начин, но ако това е единственият начин, тогава ще се бием за вакантния пояс", заяви още Зауерланд и коментира евентуалния друг съперник на Кобрата - Карлос Такам.

"Карлос Такам има мач през юни. Сигурен съм, че ако се наложи, ще бъде готов да се бие за световната титла. Познавам добре неговия промоутър. Още не сме преговаряли с Такам, но не съм сигурен дали той ще бъде другият претендент за вакантната титла. Изглежда очевидно да е той, но не е задължително", завърши Кале Зауерланд.