Дългоочакваното завръщане на Конър Макгрегър в октагона на UFC ще се излъчи на живо по MAX Sport 2. Прословутият ирландец, чиято последна битка бе загубата от Хабиб Нурмагомедов - на UFC 229 през октомври 2018 година, ще се изправи в основния сблъсък на UFC 246 срещу ветерана Доналд Серони – Каубоя. 

Последният мач на Макгрегър бе загуба, която завърши с безпрецедентен масов бой в залата в Лас Вегас. През следващите година и половина той успя да се забърка в доста скандали и неприятности. През март 2019 г. беше арестуван в Маями за това, че е взел и счупил смартфона на фен, който е искал да го снима, а през август влезе в криминалните хроники за предизвикване на бой в кръчма в Дъблин, след като удари възрастен човек, отказващ да пие от собствената марка уиски на ирландеца.

Бившият шампион в две категории на UFC и един от най-популярните спортисти в света твърди, че всичко това е зад гърба му и има амбициозни планове за 2020 година, включително реванш срещу Хабиб Нурмагомедов. 

Пътят му към нов мач за титлата обаче минава през сериозен съперник в лицето на Доналд Серони, който е рекордьор по брой победи (23) и по победи с нокаут или отказване на съперника (16) в организацията. UFC 246 ще започне на 19 януари от 05:00 часа сутринта, а всички пет двубоя от основната част на събитието ще можете да проследите пряко по MAX Sport 2.

Освен екшънa от UFC 246, за спортните емоции в ефира на MAX Sport ще се погрижат и поредните кръгове от испанското и италианското първенство. Най-сериозен интерес предизвиква сблъсъкът от Ла Лига между Реал Мадрид и Севиля. Кралският клуб, който миналия уикенд спечели Суперкупата на страната след победа с дузпи над Атлетико Мадрид, приемат андалусийците в събота от 17:00 часа, като мачът ще се излъчва пряко по MAX Sport 4.

Основният съперник на Реал Мадрид за титлата в Испания – Барселона, има наглед лесната задача да вземе трите точки в домакинството си на Гранада. Мачът е в неделя от 22:00 часа и ще се излъчва по MAX Sport 4.

Ювентус и Интер, които са разделени от две точки на върха във временното класиране на Серия А, ще изиграят мачовете си от XX кръг в неделя. Първо нерадзурите на Антонио Конте излизат от 16:00 часа за гостуването си на Лече, а в 21:45 часа Кристиано Роналдо и компания са домакини на Парма. Всички най-вълнуващи двубои от италианското първенство през уикенда ще се излъчат по MAX Sport 3.