Тервел Пулев отдаде заслуженото на своя нов треньор - легендата Кени Адамс. Боксьорът ни използва социалните мрежи, за да благодари на специалиста, с когото се подготвя последните месец и и при когото търпи видима промяна. 

Ето какво написа във Фейсбук Тервел:

"Успехът е многокомпонентен и затова винаги е плод на колективна работа!

Кени Адамс - една жива легенда на американския професионален бокс (27 световни шампиона), без да парадира с нещо, зае важна роля в моята подготовка последните 4-5 месеца. 

Респект за големия човек и треньор, оставащ в сянка, заради това, че именно ние състезателите сме на преден план.

Но всъщност, неговата работа се обуславя с успеха, който е общ и респективно показва и неговия труд в съвместната ни работа. 

Чест му прави това, че той никъде не се натрапи, да е център на внимание или да влезне в полезрението на обективите с цел самоизтъкване. 

Даже напротив, в зала "The Hangar" -Коста Меса, след победата ни, изчака в продължение на няколко часа, неотлъчно до мен, да се снимам с абсолютно всеки български или америкснски фен, желаещ снимка с мен!

Чувствам се късметлия, че срещнах този човек и той прие да работи с мен.

Благодаря ти, Кенет Адамс!

Някои от българските ти колеги, имат какво да научат от теб, не само спортно технически, но и като манталитет и държание спрямо състезателите си", написа Тервел Пулев.