Спортният талант на "Еврофутбол" Александър Джорджев спечели златен медал от силния турнир по таекуондо, категория G2 за „Купата на президента“, който се проведе от 27.04 до 30.04. в Атина. В категория до 57 кг. при кадетите 14-годишният дупничанин постигна 5 поредни победи и триумфира с първото място. По пътя си към успеха той победи представител на домакините с 35-15, след това надделя над турчин с 21-0, в третата среща срещна съпротива от италианец, но го надигра с 15-11. На полуфинала се изправи над друг грък, но го победи с 19-7. На финала отново негова „жертва“ бе представител на южната ни съседка, но Александър го отказа след 9-4. В категория до 68 кг. други двама Спортни таланти – Владимир Далаклиев и Митко Джорджев се срещнаха още във втория кръг, където Влади излезе победител с 13-8. За съжаление на осминафинала 25-годишният ботевградчанин загуби от представител на Англия с 4-8. 

Стефани Музакова постигна изключителен успех, след като спечели първо място в генералното класиране в клас „Лазер Радиал“ на международната регата „Порт Бургас – Бургаска ветроходна седмица“, която се проведе в четири поредни дни от 27.04. до 01.05.2017 г. Надпреварата е част от спортния календар на Българската федерация по ветроходство и на Международната федерация по ветроходство и е с категория 50 точки на Wоrld Sailing.

Друг Спортен талант на „Еврофутбол“ – Диляна Минкина стъпи на най-високото стъпало на почетната стълбичка, след като на 29.04 победи на 800 метра при жените на 23-тия лекоатлетически мемориал „Борис Мулешков” в Панагюрище.

Истински триумф за Спортния ни талант в тениса на маса Калина Христова, която се завърна с два златни и един бронзов медал от Държавното индивидуално първенство за кадети и кадетки до 15 г., което се проведе през уикенда в Горна Оряховица. Калина не загуби гейм на смесени двойки и с партньора й Никола Дойчев („Торнадо“, Стара Загора) очаквано постигнаха шест победи за успеха. На двойки кадетки заедно със съотборничката си Димана Николова спечелиха златните медали, като на финала отстраниха в много оспорвана среща двойката на Ванеса Цонева („Дунав“, Русе) - Мария Сиракова /“Стоянстрой“, Пловдив). На сингъл 15-годишната варненка изгуби полуфинала, което й отреди 3-то място. Така нейният актив е 15 победи от 16 срещи.

В неделя Димитър Райкин взе бронзов медал от 2-рия кръг на купа България в Стара Загора. На полуфинала Дими загуби драматично с 14:15 от Стефан Нанкински, въпреки че на почивката водеше с 8:6.