Редица звезди на бойните спортове и на музикалната сцена ще се включат в инициативата „Предай добро за Ники“, която ще се проведе на 29 януари (неделя) в Шумен. В благотворителната изява се включват спортните клубове по ММА и кикбокс, Стоян Копривленски, Благой Найденов, рапърът Fyre и DJ Theo, DJ George и DJ Tеddy Georgo.

Спортните клубове по ММА, кикбокс, спортен клуб „СТИМУЛ” и Pro EMS Zone в Шумен организират благотворителна тренировка и концерт под надслов „Предай добро за Ники“. Тази инициатива е част от кампанията в помощ на Николай Чолаков от Шумен, състезател по кикбокс, който в резултат на тежък пътен инцидент остава напълно парализиран.

След няколко тежки операции и близо четири години борба с тежките здравословни последици, днес, Ники има шанс да отново да проходи. За тази цел шуменските бойни клубове и DJ Теди Джорджо организират настоящата инициатива за набиране на средства в помощ на Николай Чолаков.

Събитието ще се състои на 29.01.2023 г. (неделя), от 15:00 часа в зала „Арена Шумен”, а входът е свободен. Спортни демонстрации ще направят най-успешният български кикбоксьор Стоян Копривленски и големия боксьор Благой Найденов - световен и олимпийски шампион по бокс за младежи.

Водещи на събитието са най-спортните диджеи на България – Teddy Georgo и DJ George. Участие в благотворителната кауза ще вземат рапърът Fyre и DJ Theo, ансамбълът за народни песни и танци „Луди Млади“ от Шумен, мъжка певческа група „Лудоселци“ от село Дибич, младите таланти и любимци на Шумен - близнаците Арзу и Емре Белгин, Жана Стойчева и Мелиса Джавидова.

Можете да подпомогнете инициативата на следната банкова сметка:
Банка ОББ - клон град Шумен
BIG: UBBSBGSF
IBAN: BG83UBBS80021031519850
Титуляр: Николай Димитров Чолаков

Благотворителната изява ще се излъчва директно от „Арена Шумен” на „Фейсбук“ страницата „Предай добро за Ники”.