Ето я страницата на БЛИЦ за световното първенство по футбол! Една седмица преди началото на Мондиала в Бразилия – 12 юни (четвъртък) тя вече е при вас.
 
Потопете се в света на цифрите, статистиката, фактите, коментарите, новините и любопитните новини. Повече от месец БЛИЦ ще ви пренесе в далечна Южна Америка, където не само там, а на всякъде по света ще властва футболът.
 
На нашата страница може да намерите всичко, което ви интересува. Снимки на отборите, портрети и визитки на всичките 736 футболисти и на техните селекционери. Представяне на съдиите, стадионите, градовете-домакини. История на световните първенства с подробна статистика.
 
Подробно ще отразяваме 52 мача от бразилските терени и, разбира се, картина на живо от двубоите, а след това и видео с най-интересните моменти.
 
Ще надникнем и зад кулисите с любопитни кадри от лагерите на отборите, от трибуните, където са разположени най-екзотичните фенове и фенки.
 
Това е вашият пътеводител, вашият ценен информатор. Често ви се е случвало да сте в компания на масата с приятели, за да гледате мач. И както си гледате, някой се сети и попита примерно: “Абе, къде играеше миналия сезон тоя ганаец Майкъл Есиен?”. Вместо да се чудите и спорите, влизате в статистиката за Гана и намирате отговора.
 
Или пък някой си спомни за финала през 1990 година да речем и зададе въпроса: “Кой вкара дузпата за Германия срещу Аржентина?”. И тук сме ви облекчили, защото предлагаме уникална информация за историята на всички световни първенства по футбол.
 
Казано в резюме – пълната тв програма, цифри, факти, картина на живо, подробна статистика, анализи, коментари и много свежи материали. Стягайте се, футболни маниаци, Мондиалът идва! Всъщност, БЛИЦ-Мондиал вече е тук!