Черно море започна подготовката си за предстоящия домакински мач срещу Дунав. Двубоят ще се играе в Каварна в петък (28 юли) от 21:00 часа.

От днес с основната група на тима тренира централният бранител Александър Александров. Защитникът пропусна първите два мача на своя отбор заради болки в глезена, но в лагера на „моряците“ се надяват Александров да е готов за предстоящия двубой с Дунав.

Георги Божилов и Ондрей Сукуп, които бяха с болежки след срещата с Верея и вчера тренираха на облекчен режим, също се включиха в днешните упражнения на стадион “Младост”. По специална програма продължава да се подготвя португалецът Витиня. Левият бек направи няколко обиколки, след което продължи с упражнения с тежести.

Днешната тренировка на Черно море беше разнообразна и наситена с тежки натоварвания и много упражнения. Преди заниманието играчите на Георги Иванов се подготвяха във фитнеса. До мача в петък играчите на Гонзо ще имат по едно занимание на ден. Утре и в четвъртък тренировките ще са след обяд, а в сряда „моряците“ ще се готвят сутринта.

Следете с БЛИЦ СПОРТ: Първа лига - трансфери и подготовка
Първа лига, сезон 2017/2018 - телевизионна програма