Черно море и Георги Иванов - Гонзо отново гостуват на Левски. Утре от 17:30 часа варненци се изправят срещу "сините" в мач от 13-ия кръг на Първа лига. Само преди дни "моряците" елиминираха Левски от турнира за Купата на България, триумфирайки на "Герена" след успех с 3:2, дошъл след продължения.

"Мач с мач не си прилича. Убеден съм, че Левски пак ще играе за победа, така както беше в първия мач. Убеден съм, че не само ние, но и Левски ще променят нещо. Ще стане оспорван мач”, коментира Гонзо пред Дарик Варна.

„Не се наемам да кажа кой ще победи. Вярвам, че нашият отбор ще влезе в мача много по-уверен и по-спокоен. Ще отидем да играем добър футбол и ще се опитаме да спечелим мача”, каза още Иванов.

На въпроса дали е доволен от жребия за Купата, който изправя на четвъртфинал Литекс срещу Черно море, Гонзо коментира: „От жребия съм доволен само тогава, когато отборът продължи. Това, че се паднахме с Литекс може да е нож с две остриета. Първо може да има фактор подценяване, а от друга страна съперникът ни ще играе на върха на възможностите си, защото ще искат да се докажат срещу отбор от по-горна дивизия. Не трябва да приемама мисълта, че едва ли не този мач вече сме го спечелили.”

Всичко за Първа лига - ТУК

Програмата на Първа професионална лига