Треньорът на Черно море Георги Иванов коментира загубата на тима си с 0:3 от Дунав в мач от пети кръг на Първа лига. Гонзо беше категоричен, че тимът му няма нужда от нови попълнения и от Матиас Курьор.

„Загубихме, защото отборът влезе доста лежерно в мача. Не стояхме добре като отбор, в нито една линия. Няма какво да говорим след толкова слаб мач. Даже не вярвах, че може да изиграем толкова слаб двубой. Индивидуални грешки, които повлияха на резултата. Но поздравявам Дунав – играха мъжки и се бориха за всяка топка. Докато ние отстъпвахме във всяко единоборство, закъснявахме в ситуациите, бяхме далеч от хората и логично загубихме. Трябва да проведем сериозен разговор с нашите футболисти, защото не може да играеш в един мач добре, а в следващия да се разхождаш“, анализира Иванов.

„Спадовете може би се дължат на манталитета. Явно играчите не могат да държат на напрежението, за да държат ниво, каквото искам, всяка седмица. Трудно изнасяхме топката от двата стопера и оставяхме нападателите да получават топката чисто. Исках да направя промяна и един халф да изнася топката, но когато мачът е навлязъл в подобно русло, трудно се правят промени. След втория гол играта приключи за нас“, допълни треньорът на Черно море.

„На базата на този мач, в паузата трябва да работим върху всичко. Въпреки всичко аз мисля, че отборът е подготвен и физически, и тактически. Явно има и такива мачове. Бях разочарован от играта и срещу Локо (Горна Оряховица), и сега. Може би мотивацията е различна срещу тези тимове, сравнено с някои по-сериозни състави“, обясни Гонзо.

„В четвъртък ще играем с отбор от Катар. Ще се включат играчите които нямат много игрови минути, за да им държим нивото. Нямаме нужда от нови попълнения. На всяка позиция имаме достатъчно футболисти. Нямаме нужда от Курьор“, призна Иванов.

Всичко за Първа лига - ТУК

Програмата на Първа професионална лига