Треньорът на Черно море Илиан Илиев даде своето мнение след края на двубоя с Берое, който неговите момчета спечелиха с 2:0. Той коментира и жребия за Купата на България, където "моряците" срещат Левски.

"Изключително важен мач за нас срещу един от наистина стабилните отбори. Това показва ,че побеждаваме отбор с дълбочина в състава. Първото полувреме само ние играехме на терена. Второто полувреме стана равностоен мач. Берое имат опитни играчи. Трудно им се взема топката. Улеснихме ги", каза Илиев.

За Исмаил Иса той заяви следното:
"Ние сме зависими от всеки един играч. От него сме зависими, защото той ни завършва атаките. Отборът ни няма тази дълбочина като Берое. Вторите ни опции са юноши. Затова той е важен. За съжаление след контузията не е на 100%. Личи си отдалеч, но влезе и му прави чест."

За значимостта на победата:
"Това че започнахме добре не ни заблуждава. Ние отново правим отбор. Интегрираме много млади хора. Създадохме очаквания в хората. Никой не слага шестицата за самоцел. Тогава започваме да правим сметки. Целта ни е да играем футбол. Бяхме заслужения победител."

За жребия за Купата на България:
"Имаме почивка. 2 трудни мача след това. Не сме го коментирали. Макар че мачовете за Купата са много различни. Левски се представя много добре. Без да критикувам някого, да се замислят малко за програмата. Всички мачове се играят в петък. Сряда-четвъртък се прибират, от националните отбори, в петък се събираме. Нямаме дълбочината на много отбори и имаме много млади момчета по тези постове. Искам да се мисли за тези ситуации", завърши изказването си Илиев.
Следете с БЛИЦ: efbet Лига - сезон 2019/2020