Треньорът на Черно море Илиан Илиев похвали футболистите си след изразителното 5:1 при гостуването на Славия. "Моряците" са на върха в Efbet Лига с 13 точки и продължават да бъдат без загуба от началото на сезона.

"Мисля, че ние започнахме добре, вкарахме два гола, после се усети отпускане или просто Славия заигра така, както трябваше. Добре, че свърши полувремето, за да си кажем неща и да коригираме други. Поздравявам футболистите, успяхме да вкараме гол. Малко тежко за Славия предвид това, което те показаха. Футболистите ни не се задоволяват с равен, а продължаваме да търсим голове. Ние винаги искаме да е по-добре, но като усилие мога да поздравя футболистите", каза Илиев.

"Ние избираме футболистите според мачовете. Днес беше важно да имаме бързи хора. Футболистите се опитаха да го направят и това е похвално. По-обиграни сме и е по-добре това, но кратката почивка се отразява на отборите, тежко вървят мачовете. Надявам се с времето тази умора от кратката почивка и подготовката да отмине и да изглеждат по-добре футболистите", продължи треньорът на Черно море.

"Ние не мислим за първите места, още сме пети кръг. До 7-8 кръг трудно може да гледаш класирането. Никой не мисли за първото място. Мислехме само как да се противопоставим на Славия. Лудогорец имат добри футболисти и отбор. Трябва да сме още по-агресивни в дефанзивен план", добави Илиан Илиев.

Еfbet Лига - сезон 2023/2024