Треньорът на Черно море Илиан Илиев не бе доволен от своите футболисти, които загубиха с 1:2 при визитата си на Локомотив (Пловдив) в двубой от 34-ия кръг на efbet Лига. Специалистът заяви, че срещу Лудогорец в последния кръг ще стане интересен мач, ако има залог за титлата.

„Естествено, че съжаляваме. Равностоен мач, през първото полувреме стояхме добре. Локомотив вкара гол и се прибра. Успяхме да изравним, но след това допуснахме гол от глупава дузпа. Митко Илиев използва такива ситуации и вкараха гол“, заяви треньорът на варненци.

„Не ни достигна самочувствие. Трябваше да играем повече с топката. При контраатаките трябваше да сме по-агресивни. Не го направихме и оставихме доста пролуки в защита. Не може опитни футболисти да допускат такива грешки, защото с тази точка си гарантирахме петото място“, коментира проблемите на своя тим в днешния мач Илиев.

Наставникът на Черно море коментира и самочувствието на играчите си: „Трябва да имат мотивация, по-голямата част показаха самочувствие. Всеки има самочувствие, но не само на тренировките, а и на терена по време на мач. Не може като дойде мачът, да играеш чистичко и назад. Имахме достатъчно ситуации, за да вкараме още голове“.

„Ще стане интересен мач, ако има залог за титлата, а и не само, но ако се играе като днес със страх, няма да стане“, завърши Илиан Илиев за предстоящия последен мач с Лудогорец, който може да е ключов в битката за шампионската титла.