Треньорът на Черно море Илиан Илиев сподели след загубата с 0:1 от Арда в баража за място в Лигата на конференциите, че поражението е резултат от пропуснатите голови шансове. „Моряците“ имаха повече удари по посока противниковата врата, но така и не успяха да преодолеят Иван Караджов.

„Най-важното нещо е, че не успяхме да отбележим. Имахме повече удари от домакините особено през първото полувреме. За съжаление, и друг път ни се е случвало. Не мога да съм недоволен от показаното игрово, с изключение на завършващата фаза. Може би там трябва да търсим стойностни попълнения. Не спечелихме, защото не успяхме да вкараме гол, а те успяха. Честитя им класирането. Стана хубав мач. Първото полувреме бяхме по-добрият отбор, второто полувреме изравниха играта. И с 10 човека до края опитвахме. В такива мачове трябва да имаш малко късмет“, заяви Илиев след срещата.

„Казах на футболистите преди мача, че ако мога всеки един от тях да го погледна в очите в съблекалнята, значи сме си свършили работата. Това е един мач и има един победител. Загубилият го забравят хората. Ако сме разочаровани, сме разочаровани от няколко резултати през сезона. Можехме да сме в първата шестица. Почнахме сезона с 7-8 дни подготовка заради COVID. До един мач като си го докарал, това е финал, всичко се случва. Имахме повече ситуации, агресивност в атака. Съжаляваме за пропуснати победи пак поради причина, че не реализираме ситуациите си. Второто полувреме почваме добре, има липса малко на самочувствие. Няма безгрешни хора. Ако някой е сгрешил, не го е направил нарочно. От много хора не се нуждаем. Нуждаем се от трима човека в атака и в защита“, добави наставникът на "моряците".