Капитанът на Черно море Георги Илиев вкара страхотен гол на Левски с ножичен удар, а срещата на "Георги Аспарухов" завърши при резултат 2:2. Опитният халф изрази претенции към съдията Георги Кабаков и обяви, че реферът е направил грешка при втория гол на "сините". 

„Имаше фаул срещу наш играч, но съдията го пропусна тактично. Допуснахме и груба грешка, тъй като Кононго трябваше да остави топката на Макенджиев, но ако има фаул, то няма да има такава грешка. Изиграхме добър мач и се раздадохме на максимум. Съжалявам, че влязохме със страх през второто полувреме, опитвайки се да запазим резултата. Направихме грешки, от които Левски не се възползва. Мачът почна да се развива в русло, което ни устройваше и можеше да вземем трите точки, но за съжаление не успяхме”, каза капитанът на "моряците".

„Вкарахме два хубави гола. Допускаме индивидуални грешки, които внасят напрежение в нашия отбор. Нужно е просто да работим. Футболът е игра на грешки и трябва да ги изчистим. Левски също допусна такива, а е важна реакцията след тях. Треньорът ще каже какво трябва да подобряваме. Нужно е да сплотим колектива в спортно-техническо ниво. Има моменти, които има разногласия и липса на равновесие между линиите. Всеки един ден е възможност да се работи. Липсва ни Радослав Василев, а всеки един е важен в нашия състав, особено човек, който е вкарал толкова много”, допълни Георги Илиев.

Следете с БЛИЦ: Първа лига - трансфери и подготовка, лято 2018

Първа лига - сезон 2018/2019