Капитанът на Черно море Георги Илиев, който отбеляза поредния шедьовър в своята кариера при успеха с 4:2 над Верея, разкри, че това най-вероятно е последният му сезон с екипа на "моряците". Той заяви след края на срещата, че на 99.9% приключва своята активна кариера, а една от опциите му пък ще бъде треньорството.

Winbet - най-голямо разнообразие от пазари! (18+)

"Страхотни 60 минути и малко разочароваши останали 30. Малко намалихме темпото и решихме, че мачът е свършил. В такива моменти е важно да проявиш малко уважение към самата игра", каза Георги Илиев.

"Самите ситуации бяха малко по-различни и не трябваше да ги допускаме. Но да не загърбваме и останалите положителни неща в тази среща, а смятам, че бяха доста. Трябва да се нагаждаме и според другите отбори и да коригираме играта си и срещу противници, които ни пресират малко по-дълбоко. Трябва да имаме самочувствие и да показваме комбинативна игра", добави той.

"Едва ли толкова сме се напили, че да има нужда да изтрезнавяме. Не мисля, че с тези голове ще вдигнем носа си. Не ги броя головете, но се радвам, че беше важен гол. Изпуснахме малко ситуации, които внесоха напрежение. В такива мачове е важно да вкараш първи гол", коментира още халфът. 

"Да, почти на 99.9% това ще е последният ми сезон в професионалния футбол. Ще видим какво ще покаже времето и накъде ще се развият нещата. Със сигурност треньорската кариера е една от опциите. Имам много възможности", разкри Илиев.

ПЪРВА ЛИГА - СЕЗОН 2018/2019