Попълнете търсена ключова дума или фраза

Китанов след мач №100 в "А" група: Искам в тройката

https://blitz.bg/sport/cherno-more/kitanov-sled-mach-100-v-a-grupa-iskam-v-troykata_312022.html Blitz.bg/Sport

Дай Боже да започнем да вкарваме и да печелим

LAP.BG
1 от 1

Вратарят на Черно море Георги Китанов днес изигра своя стотен мач в "А" група. Стражът се представи на висота при гостуването на Берое от 23-ия кръг - 0:0.

Китанов каза, че целта пред него и съотборниците му е класиране в Топ 3 на шампионата. В момента Черно море е пети с 26 точки.

„Искам да честитя празника на всички българи. Беше трудно, след като останахме с 10 души, но стояхме добре тактически на терена до края на мача. Не е моя работа да коментирам колегите, кой колко е вкарал и какво е правил на терена. Колективът е на едно много добро ниво. Всички играем в нападение, всички играем в защита“, коментира Китанов пред Диема Спорт.

„Напрегнати не сме били, имаше домакински натиск в началните минути, но напрежение не е имало. Дай Боже да започнем да вкарваме и да печелим. И на нас ни тежи, че не печелим. Всеки от нас иска да печелим мачовете си. В началото целта беше да се преборим за място в тройката. С оглед на тези мачове обаче ще бъде много трудно. Дистанцията е доста голяма, но футболът е интересна игра, защото стават чудеса. Дано успеем да влезем в тройката“, завърши вратарят на Черно море.

 Kласиране, програма, голмайстори и всичко за "А" група - ТУК !!!

Още по темата

Коментирай

0 Коментара