Нападателят на Черно море Георги Божилов днес след обяд ще мине на медицински преглед на ядрено-магнитен резонанс, за да се прецени естеството на контузията му. Авторът на попадението за „моряците“ при равенството 1:1 с Пирин получи травма на мача с „орлетата“ и беше заменен принудително на почивката.

Божинов не взе участие в днешната сутрешна тренировка на Черно море. Заниманието бе на стадион “Тича”, а за него треньорът Георги Иванов имаше на разположение 21 играчи. С тима вече се подготвя Атанас Зехиров, който вчера тренира на облекчен режим. По индивидуална програма се готви Мартин Костадинов, който е с болки в адуктора. Очаква се Костадинов да се завърне с основната група още от утре.

Утре Черно море тренира сутринта, а в четвъртък ще се готви следобед. След заниманието Георги Иванов ще заведе тима на лагер в Националната спортна база “Спортпалас” преди предстоящия в петък домакински мач със Славия. Срещата е от 18:15 часа.

Групата на Черно море за днешната тренировка: Емил Михайлов, Иван Дюлгеров, Иван Дичевски, Ондрей Сукуп, Илиас Хасани, Стефан Станчев, Александър Александров, Георги Илиев, Мариян Огнянов, Атанас Зехиров, Иван Коконов, Борислав Балджийски, Ертан Томбак, Орлин Старокин, Александър Цветков, Цветелин Чунчуков, Марек Кузма, Витиня, Николай Минков, Мартин Минчев и Емил Янчев.

ВСИЧКО ЗА ПЪРВА ЛИГА
Първа лига, сезон 2017/2018 - телевизионна програма
Следете с БЛИЦ СПОРТ: Първа лига - трансфери и подготовка