ВИЖТЕ СТРАНИЦАТА НИ БУКМЕЙКЪР ТУК!

Балтика (Калининград) официално обяви трансфера на Алекс Фернандес от Черно море. 21-годишният бразилец изигра 49 мача за "моряците" във всички турнири, в които вкара 9 гола и направи 8 асистенции в периода юли 2022 г. - февруари 2024 г.

Договорът на Фернандес с руския клуб е за три години и половина.

Топ Коефициенти за Спортни Залози!

Балтика се бори да не изпадне от елита и в момента е на предпоследната 15-та позиция. Отборите на 13-то и 14-то място играят баражи за запазване на статута си с отбори от второто ниво.

Припомняме, че тази зима Левски, Арда и Крумовград също сключиха сделки с руски клубове. "Сините" продадоха Роналдо на Ростов, където под наем от кърджалийци премина Умар Сако. Крумовград пък продаде Раян Сенхаджи на Факел Воронеж.

Съобщението от Балтика: 

"Постигнато е споразумение между футболните клубове Балтика и Черно море за трансфера на нападателя Алекс Фернандес. 21-годишният бразилец е възпитаник на Португеза Сантиста и е играл за младежките отбори на Атлетико Минейро и Сантос. През 2022 г. играчът премина в българския Черно море. Като част от този отбор той участва в 49 мача във всички турнири, в които се е отличил със 17 резултатни действия (9 гола и 8 асистенции). Трудовият договор с нападателя е сключен за срок от 3 години и половина. Приветстваме Алекс в балтийския лагер и му пожелаваме успех!".

Еfbet Лига - сезон 2023/2024
Класирането в Efbet Лига
Купа на България - сезон 2023/2024

Изтеглете мобилното ни приложение БЛИЦ СПОРТ ОТТУК!

Еfbet Лига - сезон 2023/2024
Класирането в Efbet Лига
Купа на България - сезон 2023/2024

Изтеглете мобилното ни приложение БЛИЦ СПОРТ ОТТУК!