Треньорът на Черно море Илиан Илиев обяви, че младият бранител Ивайло Марков от Дунав е първият футболист, който ще се присъедини към тима за новия сезон.

„С нас подписа младият централен защитник Ивайло Марков. С него сме работили в Локомотив (Пловдив)”, сподели Илиан Илиев след победата с 2:1 над „смърфовете” в първи мач от от баража за седмото място, което дава шанс за участие в Лига Европа при успех след това над третия от първата шестица - Левски или Берое.

Ивайло Марков е роден през 1997 година и е юноша на Славия. Първи минути в професионалния футбол записва с екипа на Царско село, където изиграва 12 срещи. През миналото лято се присъедини към Локомотив (Пловдив) и записа 9 участия. През зимата стана част от "драконите", където обаче не изигра нито една минута.

„За селекцията за новия сезон гледаме доста футболисти, но на този етап нямаме нищо конкретно. Със сигурност няма да ни трябват много играчи, тъй като след възстановяването на всички имаме доста опции”, допълни наставникът на тима от Варна.

ВСИЧКО ЗА ПЪРВА ЛИГА
ПЪРВА ЛИГА, СЕЗОН 2017/2018 - ТВ ПРОГРАМА