Капитанът на Черно море - Георги Илиев коментира негативната серия от 10 мача без победа във Варна. Той сподели пред сайта на варненци и очакванията си за предстоящия мач с Локомотив (Пловдив ), който е в неделя от 15:00 часа. 

"Със сигурност има проблем от психологическо естество. Малко банално преди всеки домакински мач да говорим за очаквания, за победи, чупене на каръка… Не можем да кажем, че отборът играе слабо в тези 10 домакински срещи без победа. Направихме доста добри игри, но в крайна сметка загубихме… Отдавам го основно на психологическия проблем и малшанс.

Как ще излезем за предстоящия мач с Локо (Пловдив), ще реши треньорът. Надявам се да е печелившо… Дано да успеем да преборим тази негативна серия. Тя тежи на нас, на феновете, на ръководството, на треньорите – на всички.

Последните две години в Черно море се смениха доста треньори. За да се сработи един нов отбор, с нови футболисти - трябва време. Надявам се ръководството да разчита повече на треньора, а той да разчита повече на футболистите, които са привлечени в тима, за да може да се сформира това ядро и да стане този колектив, който всички искат", каза капитанът на "моряците".

Запитан как се чувства с новия си партньор в средата на терена Петър Витанов, Жоро сподели: "Не съм важният аз в този отбор и с кой ще играя, трябва да има вариативност и синхрон между футболистите. В изминалите няколко мача Пепи показа, че е доста добър и грамотен футболист. Добре пази топката и със сигурност има бъдеще във футбола и то много добро."

"И в отбора на предстоящия съперник има доста промени. Нов треньор, с нови футболисти. Надявам се да използваме това нещо и да победим в неделя. Козът ни за този мач е добрата игра, която показваме последните срещи. Липсват резултати, но за мен има един баланс и в крайна сметка ще започнем да побеждаваме. Не може винаги загуби.. Сигурен съм, че добрите дни за Черно море предстоят. Вярвам, че с добрата игра пак ще напълним стадиона. Хората искат да гледат добър футбол и да се наслаждават на победи", сподели очакванията си за мача с Локо (Пловдив) Жоро Илиев.
ВСИЧКО ЗА ПЪРВА ЛИГА
ПЪРВА ЛИГА, СЕЗОН 2017/2018 - ТЕЛЕВИЗИОННА ПРОГРАМА