Черно море победи с 3:0 Несебър във втората си контрола за деня. В първата проверка "моряците" надвиха с 2:0 Лудогорец II. И двете срещи се играха на стадион "Младост" във Варна.

Новото попълнение Жоржиньо откри резултата в 22-ата минута. Тогава Мехди Фенуш проби отляво и върна топката към бразилеца, който от точката на дузпата реализира за 1:0.

В 33-ата минута Атанас Зехиров проби отляво, финтира бранител и стреля, но встрани от вратата. В 42-ата минута Мариян Огнянов подаде към нахлуващия Атанас Зехиров, който от въздуха с крак насочи топката в мрежата на Несебър за 2:0.

В 74-ата минута Ертан Томбак взе топката в собствената половина, проби през центъра и след двойно подаване с Жоржиньо реализира за 3:0.

Последната контрола на Черно море ще бъде в събота с Поморие, като преди мача е официалното представяне на състава на "моряците" за новия сезон. Тимът на Илиан Илиев стартира в първенството на 20 юли с мач срещу Ботев (Враца), който ще се играе на стадион "Тича" от 20:45 часа.

Съставът на Черно море от победата над Несебър: Благой Макенджиев, Илиас Хасани, Атанас Зехиров, Ертан Томбак, Ивайло Марков, Мариян Огнянов, Георги Илиев, Мехди Фенуш, Жоржиньо, Георги Божилов, Лъчезар Йорданов (46-Виктор Попов)

Следете с БЛИЦ СПОРТ: Лятна подготовка 2018 в Първа лига