Футболистът на ЦСКА 1948 Ивайло Чочев говори пред официалния сайт на "червените", след като бе определен за играч на годината и най-добър халф в анкетата сред феновете на отбора.

БЛИЦ първи писа, че Лудогорец вече преговаря за Чочев, а сериозна оферта има и от отбор от ОАЕ.

„Изключително горд и щастлив съм за тези две награди. Това значи, че съм се представил добре и хората са ме оценили. Феновете дават оценките на футболистите. По-добре е две награди, отколкото една. И двете са важни за мен“, каза Чочев.

„Изпратих добра година. Да се надяваме, че 2024 ще е много добра, защото през миналата година изтървах евротурнирите. Сега се надявам годината да е същата, но да играя в Европа“, допълни още футболистът на „червените“.

„Всички моменти с моето семейство са най-щастливи през годината. Чисто футболно, всеки един мач, в който играя ми е любим. Чувствам се щастлив и удовлетворен от това, което правя. Всеки гол е специален за мен, защото позицията, на която играе, не се изисква да вкарвам. Всеки гол ме прави щастлив и горд това, което съм постигнал“, допълни Чочев.

„Аз съм казал, че в съблекалнята има момчета, които могат да бъдат капитани. Лентата е чест и отговорност и се надявам, че ще успея да оправдавам техните очаквания и да се представям добре. През новата година искам да бъда здрав. Другото с много работа и тренировки се надявам да повторя, а защо не и по-добра година от миналата“, заяви халфът.