Новият спортен директор на ЦСКА 1948 Радослав Здравков обясни, че е очарован от проекта на клуба. Легендата на ЦСКА и националния отбор беше обявен първо от главния спонсор на "червените" Цветомир Найденов. 

"Удовлетворен съм от двата разговора, които имах с господин Найденов миналата седмица. Запознах се с новия проект на клуба и създаването на втори отбор. Моите задължения в ЦСКА 1948 ще бъдат различни от треньорските", обясни Здравков пред "Мач Телеграф".

"И двата отбора си имат треньори, които ще имат пълната свобода да налагат своите идеи и ще се ползват с подкрепата ми. Моята задача ще бъде да координирам всичко между двата отбора. Признавам, че това е нещо, което е по вкуса ми и смятам, че мога да бъда полезен със своя опит”, коментира специалистът. 

“Напълно споделям политиката на клуба да се привличат и налагат млади български играчи, които са юношески или младежки национали. Даже бих казал, че съм очарован. Мога да припомня, че преди 3-4 години по мое предложение беше прието в Лудогорец да се налагат само млади българи - говоря за втория отбор. В двата разговора с Цветомир Найденов не е засягана темата за амбициите на клуба. Но доколкото го познавам, той е изключително амбициозен човек и със сигурност целите за следващия сезон ще са по-големи от този, в който отборът завърши на пето място”, завърши Ради Здравков.