Новото попълнение в редиците на ЦСКА 1948 Сидклей Ферейра Перейра говори пред клубната медия за очакванията си за новия отбор и новата страна, в която ще играе.

Бразилецът, който преимуществено играе като ляв краен бранител заяви, че иска да бележи голове и да дава асистенции, както и че иска да спечели трофей с новия си клуб.

От ЦСКА 1948 картотекираха Сидклей Ферейра Перейра, а той ще играе с номер 16 на гърба си за тима.

„Разговорът между моя мениджър и клуба премина много добре. Доколкото разбрах, много бързо са се разбрали. Аз съм много щастлив и се надявам да напиша историята на клуба. Не знаех много за България преди да дойда тук. Чух се с Октавио и той ми разказа, че е спокойно, градът и отборът са на ниво. Това беше една от причините да дойда тук“, заяви бразилецът.

„С Динамо Киев имах мачове в Шампионска лига и Лига Европа. Това беше страхотен опит за мен, но бях в най-добра форма, когато играех за ПАОК. Успях да играя почти във всеки двубой на отбора. Надявам се в ЦСКА 1948 да покажа още по-добро представяне“, каза още Седклей.

„Преди да се стигне до трансфер в Динамо Киев, играех в по-предни позиции. Тогава успявах да бележа. В ПАОК играех в линията на зищатата, но пак успявах да се разписвам и да давам асистенции в Гърция. Чувствам се по-добре, когато атакувам. Харесвам да дриблирам, да се надигравам с останалите футболисти.  Надявам се да вкарвам попадения за ЦСКА 1948“, заяви новото попълнение на отбора.

„Искам да направя хубав сезон с ЦСКА 1948 и да помогна на отбора да спечели трофей. Иска ми се още в първия мач да се отчета с гол или асистенция, а може и двете“, завърши Сидклей.