Tреньорът на ЦСКА 1948 Николай Панайтов коментира загубата с 0:2 от Лудогорец в гостуването в Разград от 23-ия кръг на Еfbet Лига. 

"Жалко е, че в края на полувремето допуснахме такъв гол пак след нелепа грешка. Топката вместо да я вземем, я даваме. Не успяхме да отбележим чистата ситуация, която имахме. Смятам, че влязохме по-добре в мача, но не успяхме да си използваме шанса и ни наказаха", започна Панайотов. 

"Бяхме по-агресивни спрямо първия мач. Имахме дви чисти положения, които можехме да реализираме. Със сигурност е по-добро представянето от първия мач, но след като си победен не можем да говорим за нещо повече", продължи той.

"Петър Маринов се справи доста добре (б.р. - 23-годишният вратар от дубъла на ЦСКА 1948 дебютира днес в елита). Не само той, останалите млади също. Поздравих го момчето и му пожелавам занапред да има още добри игри. Бяхме на лагер няколко дни заради гъстия цикъл някои хора отпаднаха заради травми", обясни Панайотов.

"Добро представяне от младите. Само с такива мачове могат да трупат опит и да се развиват. Липсват победите, но мисля, че имаме потенциал и в следващите мачове ще го покажем. Първо да се приберем, че момчетата трябва да си починат и след това ще мислим за мача с ЦСКА", завърши треньорът на ЦСКА 1948. 

Еfbet Лига - сезон 2023/2024
Класирането в Efbet Лига
Купа на България - сезон 2023/2024