Треньорът на ЦСКА 1948 Николай Панайотов даде пресконференция перди домакинството на Черно море. Мачът от десетия кръг на Efbet Лига е утре от 17:30 часа. "Moряците" са без загуба от началото на сезона и изостават само с 2 точки от лидера Локомотив (Пловдив), докато ЦСКА 1948 е девети в класирането с четири успеха.

“Очаквам да се вдигнем психически и да покажем добро лице, за да излезем победители. Нашето време беше два дни по-малко за подготовка от това на Черно море. Опитахме се да коригираме някои неща и се надяваме да се получат в този мач. Илиан Илиев е един от най-добрите треньори в България. Изградил е добър стил на игра, отборът му е дисциплиниран. Очаквам интересен мач, но се надявам да бъдем по-добрия тим и да спечелим", коментира младият наставник на ЦСКА 1948.

"За мен беше учудващо, че паднахме психически, с оглед на това, че виждах футболистите как тренират. Бях убеден, че ще сме мотивирани и очаквах да се представим по-добре (б.р. - загубата с 0:2 от ЦСКА). Имаше пропуски, анализирахме ги и се надявам в следващия мач да изглеждаме по друг начин. Надявам се да победим Черно море. Нормално е, когато техният отбор е сглобен от дълги години и тази години започнаха добре, да имат резултати. За мен е важно нашият отбор да се представи по най-добрия начин. Георги Русев е готов на 100%. Имаме лек проблем с Вутов и ще решим до края на деня дали ще го използваме", обясни Панайотов.

"В предния мач отборът отстъпваше в единоборства, съперникът беше по-агресивен, но въпреки малкото създадени положения, ние имахме ситуации, в които последния пас ни куцаше. Надявам се утре да създадем тези ситуации и да бъдем по-ефективни", коментира още треньорът на "червените". 

При въпрос на какво да се заложи в утрешния мач - единица, хикс или двойка, треньорът на ЦСКА 1948 бе категоричен: "Заложете на единица".

Еfbet Лига - сезон 2023/2024
Класирането в Efbet Лига