ВИЖТЕ СТРАНИЦАТА НИ БУКМЕЙКЪР ТУК!

ЦСКА 1948 обяви цените на билетите за предстоящия си домакински мач срещу Левски. От клуба са отпуснали едва 300 билета за феновете на „сините“, които се надяваха на по-голяма бройка, въпреки че са запознати с малкия капацитет на домакинското съоръжение на съперника.

Двубоят от 16 кръг на efbet Лигата по програма ще се проведе на 6 ноември 2023 г. от 17:30 часа.

Привържениците на гостуващия отбор ще трябва да платят по 20 лева, за да влязат на стадион „Витоша“ в Бистрица. Билите за запалянковците на „сините“ ще бъдат продавани само от Левски и няма да се пускат свободно в различните интернет платформи. Нма да се продават и в деня на мача на стадиона в покрайнините на София.

Топ Коефициенти Всеки Ден за Всички Мачове!

Феновете на ЦСКА 1948 също ще плащат по 20 лева, за да се настанят в сектор „А“ на стадиона. ВИП пропуските са по 30 лева. Привържениците на „червените“ могат да закупят своите билети на бул. "Джеймс Баучер“ №12.

В деня на футболната среща билети ще могат да бъдат закупени от касата пред Сектор "А", като те ще бъдат продавани само по списък или на хора с клубни артикули на ЦСКА 1948, уточняват от клуба.

ЦСКА 1948 предупреждава феновете на двата отбора, че се очаква забавяне в пропускателния режим на стадион „Витоша“, тъй като е въведена нова турникетна система да достъп. Затова от клуба призоваха зрителите да заемат местата си по-рано.