ЦСКА 1948 проведе първа тренировка от лятната си подготовка под ръководството на Атанас Рибарски.

Групата включваше 21 футболисти, като Светослав Диков не взе участие в нея. В клуба се очаква нов нападател, предвид раздялата с Алекс Колев и Ангел Бастунов. Това бе потвърдено и от наставника на "червените".

"Очакваме още няколко футболисти, както и да се присъединят националните състезатели, които се надявам да влязат в ритъм. Те ще получат почивка, след което ще подходим индивидуално с тях. Мисля, че на този етап вече има ясното за общия кадър и общата група. Постепенно отборът се оформя. До края на лагера ЦСКА 1948 ще бъде тотално окомплектован.

Със сигурност ще има нови попълнения. Дискутират се нови имена, които на този етап не искам да коментирам. Надявам се, че в близките две седмици да имаме нов нападател. Марио Топузов за сега е при нас, в близките два дни ще стане ясно дали ще замине с нас на лагер“, завърши треньорът на "червените".

Всички нови попълнения на отбора – Том Рапнуи, Емил Виячки, Мики Орачев и Неделко Пишчевич, тренираха с отбора. От заниманието отсъстваха контузените Райън Бидунга и Джонатан Перейра.