Треньорът на ЦСКА 1948 Валентин Илиев говори на официалната пресконференция преди първия мач от втория квалификационен кръг на Лигата на конференциите срещу Будучност Подгорица утре на Националния стадион "Васил Левски" от 20:30 часа.

„Притеснения нямаме, подготвени сме доста добре. Изиграхме добър мач във Варна, надявам се с всеки изминал ден да надграждаме. Кадрови проблеми нямаме, всички са на разположение. Контролите са за това, за да експериментираме, не мисля, че трябва да са краен показател за формата на един отбор. Дори в контролите имаше много плюсове, определено вярвам на отбора си, знам, че можем да постигнем добри резултати, не само в Европа, а и в първенството. Имаме добра група, добър колектив, не е моментът да казвам избраниците си за утре, за мен е важно, че всеки е здрав и е на 100%“, сподели наставникът на пресконференцията.

„Като футболист и треньор не мисля, че има голяма разлика, разликата е, че като футболист се концентрираш да дадеш най-доброто от себе си, а като треньор трябва да накараш всеки играч да даде максимума. На такива мачове на европейската сцена е излишно да се говори за мотивация. Нищо не е на всяка цена, важно е всеки да дава всичко от себе си, когато има постоянство, ще дойдат резултатите“, добави Вальо Илиев.

„Без значение дали сме домакини, или гости, убеден съм, че ще подходим на необходимото ниво. Изиграхме сериозни контроли. Няма значение дали някой е изиграл един мач повече, или не. Гледал съм мачове на Будучност, мисля, че имат добър отбор и добър треньор, играят позитивно, агресивно, заедно“, завърши Валентин Илиев.