Треньорът на ЦСКА 1948 Валентин Илиев коментира равенството 2:2 срещу Спартак (Варна) от втория кръг на Efbet Лига. Той бе категоричен, че дузпата, с която „соколите“ стигнаха до точката, е неправилно отсъдена заради игра с ръка на Ахмед Ахмедов преди нарушението на Реян Даскалов.

„Щом вие сте видели (б.р. - ръката на Ахмедов при дузпата за Спартак), аз няма какво да коментирам. Не искам да говоря за съдийството, защото може после да съжалявам. Ако ме питате дали има дузпа, или не – няма, защото има игра с ръка на нападателя на Спартак“, каза Илиев.

„Попречи ни да вземем по-голям аванс това, че не реализирахме ситуациите. Трябва да сме по-смели в наказателното поле и по-хладнокръвни. Можеше да приключим мача и да не се стига до такива спорни ситуации, които отново са в наш ущърб“, продължи той.

„Мисля, че Илиевски се представя добре. Дойде без пълноценна подготовка. Има изоставане във физическата подготовка, но с всеки изминал мач намира себе си и се чувства по-добре на терена. Радослав Кирилов има здравословен проблем и това е причината да го съхраним. Силно се надявам да е готов за реванша с Будучност. Причината е именно това да избегнем рискове“.

„За мен Будучност са много сериозен отбор – сплотен и агресивен. Имат добри изпълнители на определени позиции. За мен нищо по-различно не е от първия двубой. Трябва да отидем там с много сериозна нагласа, мотивация, смелост и самочувствие. Всякаква липса на едно от тези неща, ще ни докарат проблеми. Силно вярвам на отбора си и знам, че ще подходим по най-сериозния начин“, каза още наставникът на ЦСКА 1948.