Треньорът на ЦСКА 1948 Валентин Илиев коментира равенството 1:1 с Локомотив (Пловдив) като гост. "Червените" остават извън топ 6, но са на седмото място и с него могат да стигнат до бараж за Лига на конференциите.

"Точката е само една, но нямам причина да бъда недоволен. Изиграхме мача близо до перфектното - като поведение, техника и тактика. Първото полувреме имахме не малко ситуации, в които можехме да поведем с един или два гола.

Убеден съм, че тези ситуации ще бъдат реализирани в моменти, в които имаме най-голяма нужда от тях. Изправихме се срещу един от най-добрите отбори в България, поздравявам Александър Томаш и екипа му за работата, която вършат.

Днес бяхме дисциплинирани във всяко едно отношение. Имаме неща, които да коригираме, но това тепърва ще го правим, не се заблуждаваме, че един или два мача могат да ни отведат в дадена крайност.

Много приказки се изговориха, изписаха се много неща, футболистите вече ме познават добре и знаят, че всеки мач ще излизаме за победа. Това не ни гарантира победата, трябва минимум да изглеждаме като днес. Ще се опитаме да побеждаваме във всеки един двубой.

След края на шампионата, ако Господ е решил да играем в Европа, нека бъде Неговата воля. Конкуренцията е доста голяма и ще се получат доста здрави сблъсъци. За всеки един от отборите шансовете са 50 на 50", каза бившият национал.