Бразилският футболист на ЦСКА 1948 Педриньо говори за престоя си в България. Той призна, че изживява най-добрия момент в кариерата си, след което изрази надежда, че ще спечели трофей със столичния тим.

"Адаптирал съм се и съм доволен от развитието си тук, в Европа. Начинът на игра е различен. Имам свободата да творя и да завършвам. Вкарвал съм много голове и съм давал асистенции във важни мачове. Изживявам най-добрия момент в кариерата си. Работих усилено, за да съм тук днес. С опита, който трупам в Европа, съм сигурен, че ще бъда готов за всички предизвикателства, които предстоят", започна Педриньо в интервю за CNN Brasil.

"През първия сезон резултатите бяха впечатляващи. Успяхме да качим отбора на върха през цялото първенство и с много малка разлика не станахме шампиони. Отношенията ми със съотборниците и феновете са страхотни от самото начало. Те скандират името ми и признават всички усилия на терена. Да играя в Европа е преживяване, което ще ценя до края на живота си", продължи той.

"Играя в добре структуриран клуб, щастлив съм в Европа. Не мога да отрека обаче, че имам големи цели за постигане в кариерата си. Винаги искам повече. Чувствам се завършен играч. Тук дават приоритет на тактическата част и аз се научих много. Ще направя всичко възможно и невъзможно ЦСКА да вдигне трофей. С постигането на тази цел ще дойдат хубави неща. Сигурен съм в това", завърши Педриньо.