Тимът на ЦСКА до 19 години замина на лагер в Банско с група от 20 футболисти. "Армейците", водени от Ивайло Станев, ще се подготвят в града до 3 август и ще изиграят три контроли по време на престоя си там.

С "червените" е и албанският юношески национал - вратарят Фатмир Чеки (роден 2002 година), който наскоро се присъедини към тима.

В четвъртък (27 юли) е първата проверка на ЦСКА срещу Берое от 18:00 часа. Вторият приятелски мач на "червените" ще бъде в неделя (30 юли) срещу връстниците им от Локомотив (Горна Оряховица), а в третия си двубой в Банско ЦСКА ще премери сили с Пирин (Благоевград). Срещата е на 2 август от 16:00 часа.

След завръщането си в София ЦСКА ще приеме мъжкия състав на Спартак (Плевен) на 5 август в последна контрола преди старта на сезона в Елитната юношеска група до 19 години. "Армейците", които станаха шампиони през изминалия сезон, започват защитата на титлата си на 11 август. Жребият за първенството ще се тегли на 28 юли (петък).

Групата на ЦСКА за лагера в Банско:

Вратари: Драгомир Захаринов, Фатмир Чеки

Защитници: Асен Георгиев, Джулио Чарлов, Георги Костов, Никола Борисов, Милен Манчев, Николай Нинов, Адриан Гиргинов

Полузащитници и нападатели: Николай Янков, Петър Петров, Жулиан Манолов, Емануил Личев, Александър Иванов, Даниел Йорданов, Иван Митрев, Митко Митков, Радослав Илиев, Георги Славчев, Борислав Будинов