Нападателят на ЦСКА Али Соу беше избран за Играч №1 на 27-ия кръг в традиционната анкета на Пресклуб "България". За гамбиеца са гласували 9 от общо 18 треньори, дали своя вот. Соу заслужи приза, след като отбеляза две попадения във вечното дерби срещу Левски, завършило наравно 3:3. При първия гол топката рикошира в Янис Каргас и влетя във вратата на "сините"

На прескоференцията Соу се пошегува, че на следващото си парти в Слънчев бряг ще покани и треньора Милош Крушчич. Както е известно, седмица преди дербито с Левски нападателят на ЦСКА отскочи за една вечер до морето, за да купонясва.

"На следващото парти ще поканя и Крушчич", изцепи се гамбиецът.

"Благодаря за наградата! Беше ми тежко. Щастлив съм, че отново вкарвам. Ще остана в ЦСКА и през следващия сезон. Имам договор с клуба до лятото на 2022 година. Концентриран съм върху представянето ми на терена", каза Соу. 

"Много добре се чувствам след гола, който вкарах срещу Левски. Знам каква е атмосферата в това дерби. Бях много развълнуван", подчерта нападателят. 

"Съгласен съм с Милош Крушчич. Не трябва да мислим за финала с Локомотив (Пловдив). Трябва да се подготвим първо за предстоящия мач срещу Славия, който е много важен за нас. След това ще се концентрираме върху финала за Купата", каза Соу.