Треньорът на ЦСКА Алън Пардю призна, че би се върнал в Англия, ако получи оферта за работа. Той даде интервю пред Sky Sports и говори за престоя си в клуба, като показа условията в базата на „червените”.

Winbet - победата е на върха на пръстите! (18+)

„Казваме им бунгала, но са доста яки. Английската ми закуска е тук до чайника. Това е малкият ми офис. Само едно малко легло, но футболистите имат по-широки легла и понякога спят по двама”.

Специалистът разказа и за зарята в нощта преди финала за Купата на България срещу Левски, загубен от неговия отбор с 0:1: „В 2:30 през нощта фенове на противника ни напомниха, че предстои голям мач. Получихме събуждане по телефона. Не бях изпитвал страстта, която феновете изпитват тук. В много случаи в Англия е просто лудост.

„Беше голям мач, загубихме след рикошет. Боли ни. След гола не направихме нищо, за да им отвърнем”, сподели треньорът за загубата от Левски.

Англичанинът беше попитан дали иска да води отбор в родината си, на което отговори без да се замисля - Да, искам. Сега съм на 60, но съм здрав и се чувствам добре. Гледам Рой Ходжсън и си мисля, че имам поне още 10 години. Надявам се да се появи възможност.

Sky Sports отбеляза в материала си, че бъдещето на Пардю начело на ЦСКА е несигурно. БЛИЦ писа по-рано днес, че сърбинът Саша Илич отново е вариант номер 1 за треньорския пост на ЦСКА, като опция е и испански специалист, предложен от Христо Стоичков.