Футболист на ЦСКА отново може да заиграе в американската Мейджърлига. Сериозен интерес към „червения“ защитник Антон Недялков проявява Далас, твърди "Труд". Колумбийският треньор на тексасците Оскар Пареха многократно е наблюдавал дискове с играта на национала. От "Българска армия" обявиха, че няма да се разделя със звездите си, но офертата отвъд Океана е в графата „неустоими“. 

Най-вероятно става въпрос за над 1 милион евро. При всички положения тимът от Борисовата градина ще получи процент от следващ трансфер.

През този сезон Недялков се наложи като един от най-добрите на „Армията“. Освен отличен бек той играе силно и като крило. Недялков има 19 мача от през есента.

Далас е създаден през 1995 година и играе мачовете си на „Тойота Стейдиъм“, който е с капацитет 29 295 места. В историята си Далас е спечели веднъж купата на Мейджърлигата. Клубът е в тясно сътрудничество с клубове от Германия, Англия и Мексико.

През 2003 година ЦСКА продаде в Мейджърлигата защитника Галин Иванов, който игра един сезон за Ди Си Юнайтед. Естествено най-известният българин в американския футбол е Христо Стоичков. Кавалерът на „Златната топка“ блестя в Чикаго Файър и Ди Си Юнайтед, а сега анализира мачовете от първенството в ефира на телевизионния гигант „Унивижън“.

ВСИЧКО ЗА ПЪРВА ЛИГА
ПЪРВА ЛИГА, СЕЗОН 2017/2018 - ТЕЛЕВИЗИОННА ПРОГРАМА
КУПА НА БЪЛГАРИЯ - СЕЗОН 2017/2018