Защитникът на ЦСКА Валентин Антов спечели приза за най-добър футболист на 31-ия кръг от efbet Лига. "Благодаря за всички, които са гласували за мен. Като всеки млад футболист мечтая да изляза и да играя на високо ниво в чужбина. Засега съм в ЦСКА и искам да давам колкото мога на отбора. Всеки млад български футболист иска да играе в националния отбор, да се развива и да има успехи. Ако имаме възможността би дал 100% от себе си", каза Антов.

"Имахме няколко дни почивка, мисля че беше достатъчно. Влизаме бързо в следващия сезон, няма да имаме тежки подготовки. Мисля, че завършихме в добра форма предния сезон. Всички сме жадни за тези двубои и сме готови за новия сезон, за да постигнем успехи. Ние сме професионални футболисти, за жалост в ЦСКА често се сменят треньорите. Гледаме напред и се надяваме отново да стигнем на финала и този път да го вземем. Всеки треньор си има различен стил и изисквания. Със сигурност има промяна. Всички имаме доверие на треньора. Щастлив съм, че той е начело, защото той ми даде шанс да дебютирам. Този клуб заслужава титла и трофеи", добави талантът.

"Най-сладко е да биеш вечния съперник Левски и Лудогорец. Ние сме длъжни да приемем всички мачове еднакво, няма лесни съперници. Берое са добър отбор. Никой не е очаквал от нас такъв резултат. Трябваше да излезем сериозни, за да не играем плейофи", продължи Антов.

"Определено не сме очаквали в началото на сезона да се случат тези неща. Пожелавам на Левски да се оправят, не е приятно без ЦСКА и Левски. Ние вече сме преминали през това и гледаме нашия си отбор. Четири поредни години сме втори и се надявам да вдигнем титлата. Трябва да тренираме здраво, да гледаме следващия сезон. В последните години рекордът ни срещу Лудогорец става все по-добър. Надявам се да ги бием по-често и най-важно да вземем титлата. Ние гледаме първо за предварителните кръгове и лека-полека ще видим до къде ще стигнем", каза играчът на ЦСКА по повод предстоящото участие в Лига Европа.