Стадион “Българска армия”, където ЦСКА иска да играе домакинствата си в Европа, се оказа, че не отговаря дори на минималните изисквания за лицензиране. Един от големите проблеми на съоръжението са местата за журналисти. На “Армията” такива няма, а представителите на медиите са настанени на една плоча вдясно от козирката на сектор “А” и ако искат да седят, за да работят с лаптопи, трябва да носят със себе си столове и масички, пише "Спортал".

Това поставя под сериозен въпрос лиценза на стадиона, но "червените" отново ще разчитат на помощ от президента на БФС Борислав Михайлов, който е и член на Изпълкома на УЕФА. 

Както е известно, именно след неговата намеса европейската футболна централа реши да допусне ЦСКА в Лига Европа още през това лято, макар че клубът имаше забрана за участие до сезон 2019/2020.

Друг немаловажен проблем е липсата на нормални тоалетни. Както е известно, на “Армията” масово се ползват химически, защото тези в секторите “Б”, “В” и “Г” са потънали в мизерия и не работят. Изключение са санитарните възли в сектор “А”, които бяха ремонтирани от сдружението “ЦСКА Завинаги” преди няколко години.

Очакваше се, че след като клубът получи “Българска армия” на концесия в началото на тази година, ще бъдат инвестирани известни средства и отборът ще може да домакинства на този стадион поне във всички предварителни кръгове на Лига Европа, но това така и не се случи.

От ръководството вече обявиха, че ще предприемат ремонти, но когато получат съоръжението не за 10, а за 30 години.