Полузащитникът на ЦСКА Рубен Пинто говори пред CSKA.BG преди подновяването на сезона. Португалецът е на мнение, че отборът ще се представи на високо ниво през пролетта, а целта пред тима е да спечели всички мачове до края. Той е на мнение, че новите попълнения се адаптират бързо към отбора и ще помогнат за постигането на по-високо ниво.

"Настроението в отбора е приповдигнато и съм сигурен, че ще направим силен мач срещу Черно море. В Испания направихме добра подготовка и сега трябва да покажем качества в официалните мачове", започна Рубен Пинто.

"В България се играе по-силов футбол, докато в Португалия отборите се затварят. Изключение правят грандовете Бенфика, Порто и Спортинг (Лисабон). Нивото не е много по-различно. Даже си мисля, че българското първенство е по-силно", сподели той.

"Ние очакваме да спечелим всички мачове до края на първенството. Новите футболисти са добри играчи и се адаптират отлично. Подкрепата на феновете е много важна и ние сме доволни. Трябва да изпълняваме нашите планове стъпка по стъпка. ЦСКА трябва да играе в Лига Европа или Шампионската лига", завърши юношата на Бенфика.

Следете с БЛИЦ: Tрансфери и зимна подготовка
Всичко за Първа лига
Tелевизионната програма на Първа лига