Емил Гъргоров сподели първите си думи като играч на ЦСКА 1948. Атакуващият футболист, който вчера подписа с "червените", обеща, че ще даде всичко от себе си, за да помогне на отбора да постигне целите си. 

"Чувствам се страхотно. Лесно реших да дойда в ЦСКА 1948. С Валентин Илиев сме страхотни приятели и искам да му помогна с моите качества и опит да постигнем целите, които са поставени. Знаете, че доста време не играх заради тежка контузия и ми трябваше и време да преценя, да изчакам и в крайна сметка да избера кое е най-добре и за мен", заяви Гъргоров.

"Всичко в клуба е на високо професионално ниво - и като тренировъчен процес, и като възстановяване, и като организация. Тренираме усилено, надяваме се да има успехи. Ще дам всичко от себе си и каквото мога – с моя опит ще помогна".

"Целите са ясни - да играем силно във всеки мача и да сме първи в класирането. С каквото мога – ще помогна за изпълнението на тези цели, ще се наслаждаваме и се надявам да показваме красива игра, която да радва окото на феновете. Надявам се с добрите игри и резултатите, да привлечем все повече фенове на мачовете. Ние ще направим всичко по силите си да ги зарадваме по най-добрия начин", добави Бадема.

Очаква се Гъргоров да дебютира за ЦСКА 1948 още днес при домакинството от 17:00 часа на Септември (Симитли).