Треньорът на ЦСКА Стамен Белчев беше разочарован след равенството 2:2 с ЦСКА 1948 в първия кръг на efbet Лига. 

"Стана един добър мач. Тотално надиграхме ЦСКА 1948, но за съжаление малшансът пред вратата на противника и неумението в някои ситуации ни костваха тези две точки. При първия гол имахме много лоша организация, а при втория ни отбелязаха след наша грешка. Вкараха ни два гола от трите атаки, които имаха", каза треньорът на ЦСКА. 

"За щастие показахме характер. Пропуските пред тяхната врата ни костваха победата. Ахмед Ахмедов показа много добро позициониране при головете. След изравнителното попадение вдигнахме темпото, но трябваше да бъдем още по-настоятелни пред вратата им. Може би футболистите се надяваха, че противникът ще се бие сам. Казах им сега в съблекалнята, че това е недопустимо. Разочарован съм", коментира Белчев.

"Отстъпихме в единоборствата може би, трябва да обърнем там внимание. Не трябва да бъдем изнервени, това не трябва да се допуска, всеки мач трябва да подхождаме по един и същ начин. Всичко зависи от нас, ако бъдем по-скоростни в атака, ако сме по-агресивни, със сигурност ще се поздравим с победа над Ботев (Пловдив)", добави Стамен Белчев.