Tреньорът на ЦСКА Стамен Белчев похвали футболистите си след страхотната победа с 3:1 над Базел в Швейцария. "Армейците" се класираха в групите на Лига Европа. Белчев изрази желание съперниците да бъдат именити отбори. Жребият за групите ще се тегли в петък от 14:00 часа българско време. 

"Това е най-големият ми успех и най-важен в треньорската ми кариера. Поздравявам момчетата, че вярваха, че можем да победим и продължим. Поздравявам всички фенове на ЦСКА", започна щастливият Белчев след успеха.

Winbet - истинската тръпка от победата! (18+)

"Най-важна беше дисциплината. Трябваше да покажем организация. Бяхме добре разузнали Базел и противодействахме отлично срещу силните им страни. Възползвахме се от слабостите им. Всички заедно спечелихме мача. И Тиаго, и Ахмед вкараха, но за това помогна целия отбор. Играчите трябва да бъдат винаги готови. Почваме с 11 човека, но когато се даде шанс на някой от резервите, трябва да го направят. Опциите, които имам от пейката, са в атака. Нямам един защитник поради една или друга причина", коментира спецът. 

"Радвам се, че успяхме. Базел е солиден отбор  и знаехме, че ще е много трудно. Важното е, че Тиаго ни върна в мача, а този гол ни даде сили да си повярваме. Не искам да коментирам трансфери. Нека да се насладим на победата. За съперниците в групата? Всички искаме да играем с именити отбори. Настроението в съблекалнята е добро, което е най-важното в момента", добави Стамен Белчев.

БЛИЦ представя всичко за българското участие в Европа