Треньорът на ЦСКА Стамен Белчев похвали футболистите си след победата с 3:0 над Левски. "За трети път ги надиграваме, въпреки че първият мач загубихме. Искам да поздравя футболистите за усилията, съвсем заслужено. Мисля, че това беше най-малкото, с което Левски се размина. Имаше първото положение на Каранга, второто на Киро Десподов. Съвсем заслужена победа”, коментира Белчев.

„Опитвам се да дам шанс на хора, които в момнта се намират в най-добра спортна форма. В ЦСКА не трябва да проблем, когато отсъстват един-двама футболисти. Имаме 24-25 играчи, които трябва да са готови във всеки момент”, каза спецът.

„Мисля, че за мен оценката е много добра, но нека оставим това на другите, които водят статистики. Ние сме на правилния път и мисля, че трябва да продължим по същия начин. Догодина с две-три попълнения отборът ще бъде още по-боеспособен. По селекцията се работи отдавна. Със сигурност ще има нови футболисти, но искаме да знаем, че футболист, който вземем, ще ни свърши работа. Няма да вземем играчи само, за да отчетем дейност”, обясни Белчев.

Относно Николай Бодуров и Станислав Манолев, той отговори: „Мисля, че ще останат в ЦСКА”, а в същото време отказа да коментира бъдещето на Петрус Бумал.

„Мисля, че ЦСКА ще участва в европейските клубни турнири”, увери специалистът, който коментира и въпроса с търга за емблемата: „Разбира се, емблемата - мястото й е на стадион „Българска армия”. Очаквам да завърши по най-добрия начин и емблемата ще бъде наша.”

„Само може да ме радва, че скандират моето име, но заслугата е изцяло на футболистите. Нека завършим и последният мач и ще има по-голяма яснота”, допълни Белчев.

Пълно разяснение на новата схема на Първа лига

Tелевизионната програма на Първа лига

Всичко за Първа лига