Треньорът на ЦСКА Стамен Белчев сподели пред клубния сайт очакванията си за предстоящия сезон на българския шампионат. Специалистът изрази надежди, че тимът ще се представи на ниво през цялата кампания и ще постигне целите си.

"Армейците" стартират в Първа лига утре с гостуване на Славия. Срещата на стадион "Васил Левски" е с начален час 21:00.

„Мисля, че ни предстои един сериозен мач срещу Славия. Един отбор, който е съставен основно от българи, млади момчета, с един амбициозен треньор. По-важно е за мен какво ние ще покажем на терена. Трябва да покажем постоянство, да подходим сериозно към мача и мисля, че няма да имаме проблеми. Наблюдавахме ги в контролните срещи, имаме представа за всеки един отбор. Очаквам Славия да играе по-затворено и да използва ситуации на контраатака, но като цяло очаквам нашият тим да играе добре.“, каза Белчев.

"Всеки един мач от сезона ще е важен за нас. Очаквам един дисциплиниран отбор през цялата година, постоянство и израстване в сравнение с нивото, на което бяхме“, заяви още треньорът на ЦСКА и добави:

„В ЦСКА винаги има напрежение. Щом има напрежение, значи има цели. Тук целите винаги са високи. Имаме добри футболисти и колектив, и трябва да го покажем в мачовете. Новите се адаптират. Очаквайте в най-скоро време да покажат най-доброто, на което са способни. Винаги искам още и още и дори, когато побеждаваме търся слабите места. Има още много какво да се изчиства в играта на сезона.“

Следете с БЛИЦ СПОРТ: Първа лига - трансфери и подготовка

Първа лига, сезон 2017/2018 - телевизионна програма