Треньорът на ЦСКА Стамен Белчев сподели очакванията си за утрешното гостуване от 20:00 часа на Черно море от 9-ия кръг на Първа лига. Специалистът заяви, че не "червените" трябва да се съобразяват с противника, а точно обратното. Освен това той отчете факта, че с феновете зад гърба си, отборът се чувства като у дома си на всеки стадион.

"Нямаме проблеми. Всички са здрави и очакваме мача с нетърпение. Готови сме да вземем седма поредна победа. Засега показваме едно добро ниво, макар че изискванията ми са по-високи. Имаме постоянство в игрите, дано утре отново да затвърдим това и да се поздравим с успеха след мача", каза Белчев.

"За всеки отбор е добре, когато играе на собствения си стадион пред собствената си публика. Ние обаче не трябва да се съобразяваме с това. Ние трябва да излезем и с нашата си игра да опитаме да накараме Черно море да се съобрази с нас. Искам да благодаря и на феновете. Те винаги са зад нас, нашият 12-и играч. Футболистите го оценяват, защото където и да отидем се чувстваме все едно сме на собствения си стадион”.

След утрешния сблъсък с Черно море, ЦСКА ще остане на лагер до гостуването във вторник на Несебър в мач за Купата на България.

"Гледали сме два мача на Несебър. Днес един от помощниците ще отиде да гледа мача им на живо срещу Марица Пловдив (б.р. от 8-ия кръг на Втора лига). Ще се отнесем с нужния респект и уважение, няма да има подценяване в никакъв случай. Нямаме право на грешка, тъй като мачът е само един", категоричен е той.

"Момчетата са амбицирани да покажат по-добро представяне от това през миналата година. Според мен мачовете за Купата са най-краткият път за спечелване на титла и излаз в Европа, така че ще направим всичко възможно да я спечелим", каза още Белчев.

ВСИЧКО ЗА ПЪРВА ЛИГА
Първа лига, сезон 2017/2018 - телевизионна програма
Следете с БЛИЦ СПОРТ: Първа лига - трансфери и подготовка