Треньорът на ЦСКА Стамен Белчев сподели впечатленията си от драматичната победа на тима като гост с 2:1 над Пирин  в среща от 25-ия кръг на Първа лига. Специалистът изрази задоволство от резултата, но не и от играта на "червените".

“Доволен съм от резултата, но не и от играта. Това е съвсем разбираемо. През първата част не успяхме да използваме фланговете. Имахме една-две ситуации на Кирили Десподов, което е малко за отбор като ЦСКА. Мисля, че и тримата футболисти, които се включиха през втората част, раздвижиха играта. Виждах, че Жеферсон изнемогва в защита, а в атака закъсняваше да подкрепя Едвин Джеси. Вкарах Александър Георгиев, за да усилим атаката. Доволен съм от всички”, започна специалистът. 

“Трябва да бъдем много концентрирани и да се възползваме, когато можем. Голът от статично положение означава, че сме си свършили работата при статичните положения. Винаги е добре, когато влизаш в дерби с победа, макар и измъчена. Играчите ще почиват два дни, за да си подредят мислите в главата. От утре ще мислим за дербито“, завърши Стамен Белчев.

ВСИЧКО ЗА ПЪРВА ЛИГА
ПЪРВА ЛИГА, СЕЗОН 2017/2018 - ТЕЛЕВИЗИОННА ПРОГРАМА