Tреньорът на ЦСКА Стамен Белчев говори преди гостуването на Черно море в Каварна. Мачът от 20-ия кръг на Първа лига е в неделя от 12:30 часа. Наставникът на "червените" се надява срещу "моряците" футболистите му да повторят играта от победата с 8:1 над македонския Шкендия.
 
"Отборът е добре подготвен, очакваме срещата в неделя. Настройката е само и единствено за победа. Надявам се, че ще покажем играта от последния мач срещу Шкендия", коментира Белчев пред CSKA.BG.

"Излизаме срещу един добре организиран и дисциплиниран отбор. Надявам се обаче и ние да подходим по същия начин. Очаквам пълно себераздаване и успех срещу Черно море. Има какво още да се желае като игра, особено от новите футболисти, но смятам, че в най-скоро време те ще покажат това, което наистина могат", продължи специалистът.

"Цяла седмица се подготвяме за гостуването в Каварна. Има неща, които сме отработили в тактическо естество. Разполагаме и с нужната информация за съперника, но в крайна сметка всичко е в главите и краката на футболистите. Всичко опира до това, което те покажат на терена. С нетърпение очакваме старта на първенството. Ще търсим успех не само тази седмица, но и във всеки следващ мач. Разполагаме със страхотни футболисти и с още малко работа смятам, че ще покажем наистина на какво сме способни като отбор", каза Стамен Белчев.

"Проблемите са старите травми - Кристиян Малинов остава в София, Станислав Манолев остава, Божидар Чорбаджийски е наказан. Пътуваме с 20 човека в групата, двама ще отпаднат в последния момент, ще решим след последната тренировка", добави треньорът на ЦСКА.

 

Групата на ЦСКА за мача с Черно море:

Вратари: Георги Китанов, Александър Конов
Защитници: Николай Бодуров, Рафаел Перес, Александър Дюлгеров, Антон Недялков, Стойчо Атанасов, Пламен Гълъбов
Полузащитници и нападатели: Рубен Пинто, Давид Симао, Петрус Бумал, Руи Педро, Никола Колев, Густаво Кулма, Кирил Десподов, Арсенио Нунеш, Кевин Кубемба, Фернандо Каранга, Милчо Ангелов и Кевин Меркадо.

Следете с БЛИЦ: Tрансфери и зимна подготовка
Всичко за Първа лига
Tелевизионната програма на Първа лига