Треньорът на ЦСКА Стамен Белчев определи червения картон, получен от Жеферсон като ключов за получилата се загуба с 2:3 в дербито с Лудогорец. Специалистът обаче смята, че "червените" запазват шансове да стигнат до титлата.

Белчев разкри също така, че е искал от футболистите си да сдържат емоциите си, но те не са го направили.

"До показването на червения картон играта бе равностойна. Показването на този картон за тази постъпка на Жеферсон предреши начина, по който трябваше да играем до края, да се приберем повече и оттам дойдоха бедите. В края не се справихме там, където имаме най-голям проблем - в центъра на отбраната", коментира Белчев пред Диема Спорт.

"Преди мача си говорихме, че трябва да си сдържаме емоциите. Дяков използва удобен момент, за да провокира наш състезател. Не можахме да се справим пред вратата при центриранията при втория и третия гол", продължи треньорът на ЦСКА.

Относно наказанията на Фернандо Каранга и Станислав Манолев за дербито с Левски, Белчев коментира: "С хората, с които разполагаме, ще трябва да се справим."

"Шест точки са и много, и малко. Има още много мачове в плейофите, всичко зависи от нас. Ако до края на първенството направим серия без загуба, накрая ще празнуваме, но нека видим следващия мач. Докато имаме шансове, ще се борим и на двата фронта", допълни Белчев.

ВСИЧКО ЗА ПЪРВА ЛИГА
ПЪРВА ЛИГА, СЕЗОН 2017/2018 - ТЕЛЕВИЗИОННА ПРОГРАМА